Shows

Shows med Ulla Abdullas Cocobongoband

Sille Krokodille Show

Et show, der tager udgangspunkt i et originalt og iørefaldende sangunivers.

Tag fantasien i hånden rejs med til CocobongoLand, hvor de skønneste rytmer og melodier findes.

Det er også her vi møder Sille Krokodille, Solsorten Skralde, Loppen Bobbe og Indianerhøvdingen og hans uartige sønner Lille Ørn & Lille Bjørn.
Syng med på de fængende omkvæd og vær klar til at slide danseskoene, hoppe i takt, klappe, grine og spille luftguitar, for nu starter festen!

Erfaringen fornægter sig ikke, når Ulla Abdullas CocobongoBand med legende lethed kaster sig ud i genrer som jazz, bossanova, calypso, HipHop og god gammeldags garagerock. Imponerende alsidigt, og med en børneappeal,man sjældent har set.

Ulla Abdullas CocobongoBand leverer et show, der får chokoladebaren til at smelte i hånden, fordi man simpelthen glemmer at spise den.

Der er dømt drømmende Bossanova, tilbagelænet Reggae, og Rock ́n Roll !

Godine på løvejagt (Kulturkuffert)

En akustisk legekoncert for de 1-3 årige.

Gennem de sidste 5 år har Ulla Abdullas Cocobongoband været en fast del af projektet “Kulturkuffert” i Vordingborg Kommune.
Projektet fokuserer på at styrke de allermindste børns og deres forældres roller som aktive kulturbrugere i kommunen.

Specielt for Godine på Løvejagt er at koncerten spilles med et helt akustisk setup med kontrabas, cajon og akustiske guitarer og masser af sang. Det mere afdæmpede lydbillede skaber en hyggelig og tryg atmosfære, og kontakten mellem orkestret og børnene bliver bedst mulig.

Koncerten starter med en Goddagsang, der samtidig introducerer bandmedlemmerne. Så er vi i gang, og gennem hele koncerten synger børnene med, leger med på sanglege, hopper, danser, griner og gyser måske også lidt.

Skrubberuphavn

Så sættes der sejl til en hæsblæsende teaterkoncert for byens børnefamilier.

Kække Karla er otte år gammel, men modig som få – og det bliver der snart brug for.

I ferien skal Karla nemlig til Skrubberup, hvor onkel Sømod bor med sin papegøje Polly. Men snart bliver Polly’s kæreste, Palle, kidnappet af de farlige Lumskebukse, og Karla tager publikum med ud på sit farefulde eventyr for at redde Palle, sig selv og onkel Sømods hus i Skrubberuphavn.

Med hjælp fra de musikalske fisk Rokke, Klaptorskene og den funky Havtaske, går turen for fulde sejl ud på de syv have, hvor det svinger med både jazz, rock, funk, reggae og pop.

Ulla Abdullas Cocobongoband kaster sig med legende lethed ud i genrer som Trad. jazz, Rock, Latin, Pop, Reggae og Ska. Et varemærke, der gennem årene har vokset sig stærkt, og som sammen med smittende humor og høj energi er synonymt med bandet.

Karla og Splyff

Spacebook? Det hedder da Facebook!

Vi kender alle sammen Facebook, men hvem har hørt om Spacebook?

”Karla og Splyff ” er en medrivende fortælling om pigen Karla der ved en skrivefejl får skrevet Spacebook på computeren og får kontakt til drengen ”Splyff” fra planeten Morg. Via en transport-app kommer Karla til Morg og de to står nu overfor udfordringen om at bekæmpe den onde Zozomann, der har overtaget magten på planeten.

Undervejs i historien indrages publikum og hjælper Karla på vej med sang, råb og rytmer. Det er en hårrejsende historie, fyldt med spænding, humor og kærlighed.

Alt sammen svøbt i lyden af sangene fra Ulla Abdullas Cocobongoband, der som sædvanlig bevæger sig frit rundt mellem mange musikalske genrer. Et oplagt hit for hele familien.

Karla og Splyff er 5. CD-udspil fra bandet, der efterhånden har overbevist et stort publikum om, at børnemusik virker bedst, når det er skabt af rigtige instrumenter og levende musikere, der elsker at lege.

Selv lægger gruppen ikke skjul på, at de ikke tager specielle hensyn når de skriver musikken. Det er kun teksterne, der afgør at det er til børn.
”Børn og voksne kan lide det samme. Det er netop det, der er så dejligt ved musik. Det bidrager til fællesoplevelser,” siger Ulla Britt Simonsen som er sangerinde i bandet.